Friday, July 24, 2015

Dress Princess Cut Untuk Raya 2015

 Dress Princess Cut Untuk Raya 2015
KOLEKSI UMAIRAH III


  • Material  memang chiffon kualiti tinggi kalau tak, tak kan sampai batch III ye dak.
  • Ditambah pulak full lining tak perlu dah pagi raya nak cari inner pakai berlapis lapis, iron terus sarung.
  • Nak pakai dari subuh jejak ke isya pun no hal sebab memang tak panas, peluh pun tersimpan saja di dalam baju. perghhh terbaik!
  • Dress Umairah memang terkenal bawah dia kembang bagaikan princess bila berjalan. Untuk preggy mommy jangan risau memang boleh pakai walaupun esok dah nak bersalin, memang kembang!
  • Zip nursing dan zip wudhu memang tersedia, semua zip tersorok. Nak cantik kann.
  • Dress umairah batch III kali ini design dekat tangan dijahit sulam dicelah sulam ditambah pearl yang sangat kualiti. Perghhh memang pagi raya bila sesi salam salam memang kekakak lah paling mengancam.
  • Harga tak payah risau lah, tak usik duit tabung pun. Hanya RM125 termasuk kos pos sabah sarawak.
  • pilihan warnA Di aLbum kOLeksI dREsS uMAIraH (sila klik pada page fb dibawah yer.)
  • Booking cuma 24 jam sahaja.

> Sms/whatsapp sahaja ke 014-994 0049

SOLD OUT



SOLD OUT





Pretty Mommies (*by eeta.Sams): Dress Princess Cut Untuk Raya 2015:
Post a Comment