Friday, October 16, 2015

Koleksi Baju Kurung Inaara Yang Mampu Beli

JOM KLIK PADA LINK FACEBOOK KITA YE..


Ia memang nampak sama macam regina tapi ini adalah 
keluaran khas dan sangat special.

Apa yang special? Walaupun satu batch ada dua harga yang berbeza. 
6 corak RM 79 dan 12 corak lagi RM 99 termasuk kos penghantaran

Harga lebih rendah dari biasa, semuanya bawah RM100. 
Dengan harga macam ni sangat lah sesuai dengan ekonomi sekarang

Tak percaya kan? Macam ni cantikk macam ni lawa harga kenapa murah gitu? Inaara yang berharga RM79 sedikit tipis dari lycra biasa, tapi masih berpatutan dengan harga. Contohnya, kalau lycra selalu menggunakan 1000 benang kali ini menggunakan 990 benang sahaja. Gituu

Tak terlalu nipis tapi sangat lah disarankan memakai kain dalam dari mengelakkan fitnah bagi mata mata yang memandang.

Yang berharga RM99 memang lycra korea yang sangat berkualiti.

Masih mengekalkan nursing dan wudhu friendly bagi memudahkan semua pakai dimana sahaja.

Hanya satu nak pesan, kurung inaara wajib dibeli sebab inaara adalah special dan limited edition. Besar kemungkinan tiada batch ke 2 dan tidak akan jumpa lagi harga begini.








EMAIL ADMIN DI prettymommieshop@gmail.com

Atau sms/whatsapp pada no. yang tertera pada gambar.


Post a Comment