Monday, October 19, 2015

Blouse Muslimah Trendy Dan Menarik.

BLOUSE MODEN YAHAIRA

Blouse terbaru yang mengetengahkan imej muslimah moden bersesuaian dengan peredaran masa kini.

Ciri ciri BLOUSE YAHAIRA sangat lah hebat

✔Material moss crepe

✔Less ironing. 1 minit dah settle!

✔Tak mudah renyuk

✔Nursing dan wudhu friendly

✔Labuh menutup punggung

Ada dua pilihan menggayakan blouse yahaira ni. Nampak cantik dipakai dengan kain dan nampak elegance dipakai dengan seluar. Pilihan di tangan andaa, gituu

Sangat lah hot blouse yahaira ni sebab kami pilih colour meletops saja untuk kali ini. 6 colour yang buat hati caiq leleh tahuu.

Harga? Sangat lah tak munasabah HANYA RM79 FREE POS Seluruh Mlysia.. Best kan? Baju hebat camni mana nak dapat kak harga terbaik gini. Ia hanya disini taw! Jadi pembeli bijak naa, harga rendah tapi cantik TAK KALAH DARI JENAMA LUAR NEGARA... gituuu sekalii.

Mana nak dapatkan harga best gini. Tapi kami sangat memahami biar semua muslimah juga mampu lelawa ^_^

Untuk pertanyaan dan pesanan, silakan email ke prettymommieshop@gmail.com










Post a Comment