Tuesday, February 11, 2014

Kalau Anak Kena Buli.

Tadi time tengah godek2 Facebook, ada kawan akak share gambar ni kat timeline dia. Gambar ni diperolehi dari fb UNICEF.


Kita sebagai ibubapa tahu tak kalau anak kita kena buli kat sekolah? Rasanya ramai yang tak perasan kan..tapi harap2 lah takde perkara buruk seperti tu 
berlaku kat anak2 kita yer.

Sentiasalah berdoa kepada Allah semoga anak2 kita serta keluarga kita dilindungi dari kejahatan serta fitnah aniaya manusia dan jin.

Dan pastikan pula anak kita bukan salah seorang PEMBULI kat sekolah yerr..

~sekadar pekongsian, semoga bermanafaat~


Post a Comment